HOTEL-RESTAURANT "MAX"

 

HOTELUL-RESTAURANT "MAX" ESTE SITUAT LANGA HOTELUL "RUSIDAVA" SI CINEMATOGRAFUL MUNICIPIULUI  DRAGASANI, SI SE POATE OBSERVA DE PE DRUMUL NATIONAL CE STRABATE MINICIPIUL NOSTRU SI UNESTE ORASUL SLATINA DE MUNICIPIUL RM.VALCEA.

ESTE USOR DE LOCALIZAT DEOARECE SE AFLA CHIAR IN CENTRUL MUNICIPIULUI DRAGASANI, IN CADRUL UNUI COMPLEX COMERCIAL DE UNDE VA PUTETI ACHIZITIONA CU USURINTA TOT FELUL DE PRODUSE SI SUVENIRURI, DE LA IMBRACAMINTE, BIJUTERII SI PRODUSE COSMETICE, LA CELE ALIMENTARE.

IN PARTEA DREAPTA A INTRARII IN HOTEL PUTETI GASI O CASA DE SCHIMB VALUTAR, IAR IN PARTEA STANGA SE AFLA SITUATA JUDECATORIA DRAGASANI.

HOTELUL "MAX" VA OFERA CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE DIN INTREAGA REGIUNE A MUNICIPIULUI DRAGASANI, JUDETUL VALCEA.

IN FATA CAT SI IN SPATELE HOTELULUI SUNT AMPLASATE LOCURI DE PARCARE PUSE LA DISPOZITIA OASPETILOR HOTELULUI SI AI RESTAURANTULUI. ACCESUL LA PARCAREA DIN SPATELE CLADIRII SE FACE PE STRADUTA DIN PARTEA STANGA A CLADIRII, STRADUTA CE DESPARTE HOTELUL DE COFETARIA GELI.

HOTELUL "MAX" VA PUNE LA DISPOZITIE 28 DE CAMERE DUBLE, 56 DE LOCURI TOATE DOTATE CU MINIBAR, TELEVIZOR, TELEFON SI AER CONDITIONAT.

IN FIECARE CAMERA VETI GASI HALATE DE BAIE, CREMA SI PERIE PENTRU PANTOFI SI HAINE, PRECUM SI O TRUSA DE CUSUT PENTRU NEVOILE PERSONALE.

IN INCINTA HOTELULUI PUTETI SERVI MASA LA RESTAURANTUL CU ACELASI NUME, CALITATEA SERVICIILOR FIIND CEA SPECIFICA UNUI HOTEL DE 3 STELE CARE ISI RESPECTA OASPETII.

 

Pareri despre Hotel Max
detinut de turismvirtual.ro